Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

Speed-Life 3

Brussel, 2 oktober 2019

Speed-Life 3 – Met dit nieuwe profiel geeft Semperit een voorproefje van de lijn met asymmetrische producten!

2019-10-03_speedlife3-Picture

Brussel, 2 oktober 2019. Semperit, sinds 1906 actief in de bandenindustrie, onderscheidt zich nogmaals met de lancering van de splinternieuwe Speed-Life 3.

die het beste van Comfort-Life 2 én van Speed-Life 2 combineert. De introductie van Speed-Life 3 wordt namelijk het enige en unieke profiel voor het gehele assortiment.

 

De nieuwe Speed-Life 3 is een band met asymmetrisch profiel waarmee hij onderscheidend is en een exclusieve look biedt.

De Speed-Life 3 is voorzien van de vermelding “outside” en “inside” op de zijkant van de band om de montagerichting aan te geven. Als de aanwijzingen op de zijkant worden gevolgd dan blijft elke verwisseling mogelijk: van voor naar achter en andersom, maar ook van rechts naar links en vice versa.

Met de Speed-Life 3 heeft Semperit de wegligging - onder alle omstandigheden - geoptimaliseerd, maar dat is nog niet alles. Ook wordt beantwoord aan de vraag van de markt in de categorie UHP (17 inch en meer) en (u)UHP (19 inch en meer). De Speed-Life 3 geniet immers van een mooie uitbreiding en met name in de breedste afmetingen.

2019-10-03_Sizes

Semperit, een merk van Continental, profiteert van de ervaring en technologische expertise van één van de meest prestigieuze fabrikanten van Europa. Veilig rijden zit in het DNA. Alle afmetingen uit het Speed-Life 3 - assortiment hebben waarde B van het Europese bandenlabel voor remmen op nat wegdek wat een verbetering is ten opzichte van de voorgangers. 

De Speed-Life 3 telt in de eerste lanceringsfase 70 maten variërend van 15 tot 20 inch. Er staat een tweede fase gepland voor 2021 met 60 extra maten. Eind 2022 vervolledigen de laatste 60 maten het assortiment. 

“De meest recente lanceringen van nieuwe producten van het merk Semperit hebben veel succes geboekt. We zijn ervan overtuigd dat Speed-Life 3 nog meer succes zal behalen en alle trouwe partners van het merk zal verblijden’’, vertelt Dries Feys, Sales Manager Nederland, enthousiast.

2019-10-03_speedlife3-keyvisual

Semperit. Een merk van Continental.

Continental ontwikkelt baanbrekende technologieën en diensten voor een duurzame en connectieve mobiliteit van mensen en hun goederen.

Het technologiebedrijf dat is opgericht in 1871 zorgt voor veilige, efficiënte, intelligente en betaalbare oplossingen voor voertuigen, machines, verkeer en vervoer. Het concern realiseerde in 2018 een omzet van 44.4 miljard Euro en heeft momenteel in 60 landen meer dan 244.000 medewerkers in dienst.

De bandenafdeling telt 24 productie- en ontwikkelingslocaties over de hele wereld. Als een van ‘s werelds toonaangevende bandenfabrikanten realiseerde de afdeling in 2018 een omzet van 11,4 miljard euro met ongeveer 56.000 werknemers. Continental geldt als een van de technologische marktleiders in de bandensector en biedt een breed productgamma aan voor personenwagens, bedrijfsvoertuigen en tweewielers. De voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling dragen in aanzienlijke mate bij tot een kostefficiënte en ecologische mobiliteit. De bandenafdeling levert ook diensten voor de bandensector en fleettoepassingen, evenals digitale beheersystemen voor de banden van bedrijfsvoertuigen.


Contact
Patricia Esparza Alonso

PR & Product Manager

Hermeslaan 1B

1831 Diegem

+32 (0)495 89 06 86

Semperit. Een merk van Continental.